Choklad :
Johansson, Elisabeth, 1965- .
Choklad : råchoklad, praliner & tryfflar, kakor & desserter, drycker & glass / Elisabeth Johansson ; [foto: Stefan Wettainen, Susanna Blåvarg]. - Stockholm : Bonnier fakta, 2012. - 256 s. : ill.
Här presenteras ca etthundra chokladrecept, nya såväl som traditionella recept i ny tappning: kakor, tårtor, bakverk, desserter, glass, godis och drycker. Ett avsnitt beskriver hur man tempererar choklad, gjuter plattor, kakor och praliner. Även om chokladens ursprung, framställning, smakkombinationer samt om råchoklad.
9174242040 978-91-7424-204-1
Bakning Drycker Matlagning Livsmedel Efterrätter
641.8
Choklad : råchoklad, praliner & tryfflar, kakor & desserter, drycker & glass / Elisabeth Johansson ; [foto: Stefan Wettainen, Susanna Blåvarg]. - Stockholm : Bonnier fakta, 2012. - 256 s. : ill.
Här presenteras ca etthundra chokladrecept, nya såväl som traditionella recept i ny tappning: kakor, tårtor, bakverk, desserter, glass, godis och drycker. Ett avsnitt beskriver hur man tempererar choklad, gjuter plattor, kakor och praliner. Även om chokladens ursprung, framställning, smakkombinationer samt om råchoklad.
9174242040 978-91-7424-204-1
Bakning Drycker Matlagning Livsmedel Efterrätter
641.8