Nyskördat :
Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker /
Allt om mat ; [redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare konserveringsmetoder: Anna Sjögren] ; [fotograf: Lina Eriksson].
- Stockholm : Norstedt, 2014.
- 231 s. : ill.
En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.
9113056948 978-91-1-305694-4
BTJ, häfteposition: 14107186 BTJ, häfteposition: 14107187
Livsmedel Konservering Hemkonservering Djupfrysning
641.34
En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.
9113056948 978-91-1-305694-4
BTJ, häfteposition: 14107186 BTJ, häfteposition: 14107187
Livsmedel Konservering Hemkonservering Djupfrysning
641.34