Tio lektioner i matlagning / Lotta Lundgren ; [receptgranskning: Kristina Valentin].
Material type:
TextPublication details: Stockholm : W&W, 2013 (tr. 2014)Edition: 1. upplDescription: 295 sISBN: - 9146222227
- 978-91-46-22222-4
- 641.5
- Qca
| Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Bok | Vaggeryds bibliotek | Fackböcker | Valvet | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 52165830521A4 |
Total holds: 0
Shelving location: ValvetCollection: Fackböcker Close shelf browser (Hides shelf browser)
| 641 Tina : | 641 Allt i en gryta / | 641 Året med Ernst : | 641 Tio lektioner i matlagning / | 641 Nyskördat : | 641 Paul grillar / | 641 Grilla som proffsen! : |
En bok om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, hur man gör när man lagar mat. Trettio recept.