Hårdkokta fakta om ägg / [Lena Sjöberg ; [faktagranskning: Hans Sjögren ...].
Material type:
TextLanguage: Swedish Publisher: Bromma : Opal, 2013Manufacturer: Danmark Description: 45 s. ill. 26 cmISBN: - 9789172995963
- 591.468 23/swe
- Måltidsakademiens biblioteksstiftelse
- Måltidslitteratur 2013
- Kategori: Barn och mat
- Vinnare 2013 i kategorin: Barn och mat
| Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Barnbok | Vaggeryds bibliotek | Fackböcker | Facklitteratur ung, mellan & barn | 590j (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2023-03-10 | 2155905066500 |
[De flesta känner säkert redan till en del om ägg. Att de är goda och nyttiga att äta och att de kommer från höns förstås. Men här finns garanterat en del som många inte har en aning om. Som, om man kan äta strutsägg? Eller om det bara är hönan som ruvar och exakt hur litet världens minsta fågelägg är egentligen? Från 6 år [Barnbokskatalogen]
Gma
Li Pliktex.
Og
S nbv201312