| 000 | 01395nam a22003497a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 43878045E | ||
| 003 | SwLnBT | ||
| 005 | 20170322124926.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 000101r20022001sw a gr|||||||||0|swe|d | ||
| 020 | _a9153421051 | ||
| 020 | _a978-91-534-2105-4 | ||
| 024 | 8 | _aBTJ, häfteposition: 01116160 | |
| 035 | _a(LibraSE)27565 | ||
| 040 | _aSwLnBT | ||
| 082 | 0 | 4 | _a641.5636 |
| 084 |
_aQcabc _2kssb |
||
| 100 | 1 | _aSundqvist, Inga-Britta. | |
| 245 | 1 | 0 |
_aVegetariska kokboken : _b[grundkokbok] / _cInga-Britta Sundqvist ; [granskning av avsnittet om näringslära: Ulla Rosander ; foto: Kent Jardhammar ; illustrationer: Inga-Britta Sundqvist, Gunnel Ginsburg]. |
| 250 | _a3., helt omarb. uppl. | ||
| 260 |
_aVästerås : _bICA, _c2001 _g(tr. 2002) |
||
| 300 |
_a320 s. : _bill. |
||
| 520 | _aVegetarisk grundkokbok. Innehåller teoridel samt 350 recept med tonvikt på enkel, näringsriktig o snabblagad mat. I denna 3:e reviderade uppl. är mycket inspiration hämtad från Medelhavet, Asien, Mexico o Indien. Utk. första ggn. 1984. | ||
| 653 | _aVegetarisk mat | ||
| 653 | _aSpecialkost | ||
| 653 | _aMatlagning | ||
| 653 | _aLivsmedel | ||
| 886 | 0 |
_2BURK IV _bPA ASWSW0000SWES BD |
|
| 886 | 1 |
_2BURK IV _a008 _br20022001 |
|
| 886 | 2 |
_2BURK IV _a681 _baLivsmedel#aMatlagning#aSpecialkost#aVegetarisk mat# |
|
| 942 | _cBOK | ||
| 998 |
_uhttp://tifo.btj.se/8977976965160669 _xExtra information |
||
| 999 |
_c11975 _d11975 |
||