000 01552nam a22003977a 4500
001 524750839
003 SwLnBT
005 20170322130956.0
007 ta
008 131026s2014 sw a gr|||||||||0|swe|d
020 _a9113056948
020 _a978-91-1-305694-4
024 8 _aBTJ, häfteposition: 14107186
024 8 _aBTJ, häfteposition: 14107187
035 _a(LibraSE)84017
040 _aSwLnBT
082 0 4 _a641.34
084 _aQcad
_2kssb
245 1 0 _aNyskördat :
_brecept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker /
_cAllt om mat ; [redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare konserveringsmetoder: Anna Sjögren] ; [fotograf: Lina Eriksson].
260 _aStockholm :
_bNorstedt,
_c2014.
300 _a231 s. :
_bill.
520 _aEn bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.
653 _aLivsmedel
653 _aKonservering
653 _aHemkonservering
653 _aDjupfrysning
700 1 _aKarlström, Ulla.
_4edt
700 1 _aLundin, Cecilia.
_4edt
700 1 _aSjögren, Anna.
_4oth
710 2 _aAllt om mat.
_4edt
886 0 _2BURK IV
_bPA ASWSW0000SWES BD
886 1 _2BURK IV
_a008
_bs2014
886 2 _2BURK IV
_a681
_baDjupfrysning#aHemkonservering#aKonservering#aLivsmedel#
942 _cBOK
998 _uhttp://tifo.btj.se/5075293331427404
_xExtra information
999 _c41919
_d41919