| 000 | 01552nam a22003977a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 524750839 | ||
| 003 | SwLnBT | ||
| 005 | 20170322130956.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 131026s2014 sw a gr|||||||||0|swe|d | ||
| 020 | _a9113056948 | ||
| 020 | _a978-91-1-305694-4 | ||
| 024 | 8 | _aBTJ, häfteposition: 14107186 | |
| 024 | 8 | _aBTJ, häfteposition: 14107187 | |
| 035 | _a(LibraSE)84017 | ||
| 040 | _aSwLnBT | ||
| 082 | 0 | 4 | _a641.34 |
| 084 |
_aQcad _2kssb |
||
| 245 | 1 | 0 |
_aNyskördat : _brecept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker / _cAllt om mat ; [redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare konserveringsmetoder: Anna Sjögren] ; [fotograf: Lina Eriksson]. |
| 260 |
_aStockholm : _bNorstedt, _c2014. |
||
| 300 |
_a231 s. : _bill. |
||
| 520 | _aEn bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd. | ||
| 653 | _aLivsmedel | ||
| 653 | _aKonservering | ||
| 653 | _aHemkonservering | ||
| 653 | _aDjupfrysning | ||
| 700 | 1 |
_aKarlström, Ulla. _4edt |
|
| 700 | 1 |
_aLundin, Cecilia. _4edt |
|
| 700 | 1 |
_aSjögren, Anna. _4oth |
|
| 710 | 2 |
_aAllt om mat. _4edt |
|
| 886 | 0 |
_2BURK IV _bPA ASWSW0000SWES BD |
|
| 886 | 1 |
_2BURK IV _a008 _bs2014 |
|
| 886 | 2 |
_2BURK IV _a681 _baDjupfrysning#aHemkonservering#aKonservering#aLivsmedel# |
|
| 942 | _cBOK | ||
| 998 |
_uhttp://tifo.btj.se/5075293331427404 _xExtra information |
||
| 999 |
_c41919 _d41919 |
||