000 02049cam a2200433 i 4500
001 1brj90v8z38vv8bt
003 SE-LIBR
005 20200516060133.0
008 191010s2020 sw |||||||||||000 0|swe|d
020 _a9789127166257
_qinbunden
035 _a(BOKR)9789127166257
040 _aBOKR
_bswe
_dBtj
_dL
_dS
_ei
_erda
041 _aswe
082 0 4 _a641.578
_223/swe
084 _aQcaat
_2kssb/8
100 1 _aLarsson Stormgaard, Mauritz,
_d1982-
_4aut
_0https://libris.kb.se/4gqgw8zm2xzth4sx#it
245 1 0 _aUteköket :
_btekniker, recept, odlingstips /
_cMauritz Larsson Stormgaard ; fotografier av Simon Bajada.
264 1 _a[Stockholm] :
_bNatur & Kultur,
_c[2020]
264 3 _c2020
300 _a203 sidor
_billustrationer
_c26 cm
336 _atext
_astill image
_btxt
_bsti
_2rdacontent
_2rdacontent
337 _aunmediated
_bn
_2rdamedia
338 _avolume
_bnc
_2rdacarrier
340 _b26 cm
520 _aBegränsningarna i ett utekök utgör grunden för nya smakupplevelser. Eld, glödbäddar, kokgropar och långsam rökning kan ta fram unika smaker och egenskaper hos råvarorna.
650 7 _aMatlagning utomhus
_0https://id.kb.se/term/sao/Matlagning%20utomhus
_2sao
655 7 _aKokböcker
_0https://id.kb.se/term/saogf/Kokb%C3%B6cker
_2saogf
700 1 _aBajada, Simon,
_d1978-
_4pht
_0https://libris.kb.se/rp36fwq90tq87v3#it
887 _a{"@id":"1brj90v8z38vv8bt","modified":"2020-05-15T10:43:04.657+02:00","checksum":"71610694970"}
_2librisxl
900 1 s _d1982-
_uLarsson Stormgaard, Mauritz,
_d1982-
950 s _xmatlagning
950 s _xmatlagning
841 _5Vagg
852 _5Vagg
887 _5Vagg
_a{"@id":"mzxgc3zck3mt0qrs","modified":"2020-03-04T16:16:23.543+01:00","checksum":"69437914778"}
_2librisxl
999 _c65612
_d65612